PERSONLØFTER / LIFT

1 Dag kl 09.00 -16.00

Evt

1 kveld kl 15:00-21:00 alle dager

(kurset avsluttes med teoriprøve)

Pris:

Pris på kurs Personløfter Teori  per deltager er 1800,- inkludert lærebok og kursbevis.

Pris på kurs Personløfter Teori & Praksis klasse A - B per deltager er 3500,- inkludert lærebok, praktisk prøve og Kompetansebevis

Pris på kurs Personløfter Praksis per deltager når du har teori er 1800,- inkludert praktisk prøve og kompetansebevis

Kurset gjennomføres etter gjeldende fagplan.
Målet er å gi føreren en god grunnopplæring i sikker bruk av personløfter/lift, samt maskinens konstruksjon og virkemåte. Sikkerhetsopplæringen i bruk av personløfter skal bidra til å redusere risikoen ved å arbeide i høyden, slik at føreren ikke utsetter seg selv eller andre for unødig fare.

For å kunne melde deg på dette kurset må du ha:

Ingen Forkunnskaper

Kursinnhold:

•  Arbeidsmiljø
  • HMS
  • Daglig Kontroll
  • klargjøring før bruk
  • Lover og forskrifter
  • Sikkerhetsteori
  • Vedlikehold
  • Kontroll
  • Sikker bruk
  • Nødkjøring

Forklaring av personløfter klasser:

A : Tilhengermontert

B : Selvgående

C : Bilmontert

Etter godkjent kurs, utstedes dokumentert bevis.

Krogseth Truckskole AS, NO 913012232 Åshaugveien 153, 3157 Barkåker  Tlf  33 34 17 67 /  95006604 Epost kontakt@truckskole.com

sitemap